От Фейсбук профила кандидат-депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев Надявах се

...
От Фейсбук профила кандидат-депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев Надявах се
Коментари Харесай

Гаджев: Надявах се на Петков, получих Настимир Ананиев, а трябваше да съм с Божанков…

От Facebook профила кандидат-депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев

Надявах се на Кирил Петков, получих Настимир Ананиев, а трябваше да съм с Явор Божанков

Утре трябваше да се състои първият избирателен спор по БТВ. Потвърдените участници бяха Явор Божанков (ПП), Александър Симов (БСП) и аз. За ГЕРБ нямаше проблем да спорим с две леви партии и съдружни сътрудници по едно и също време. Напротив – когато сме сами против всички посланията ни са по ясни. Затова щабът удостовери моето присъединяване.

С Явор Божанков през годините сме имали доста смислени обществени диспути. Уважавам го и за позицията му за Украйна, която въпреки и с 10 месеца закъсняла, е вярна. Затова я опазих и от трибуната на Народно събрание. С Александър Симов в никакъв случай не съм бил в спор, само че даже и с неговата специфика (оприличавана на младия Хрушчов) смятах, че ще се реализира изчерпателен спор.

Но в шест без 10 разбрахме, че от „ Промяната “ за следващ път вземат решение часове преди ефир да подменят участниците си. За в този момент с Настимир Ананиев, до сутринта не е ясно. Може би Сабрутев или някой различен. С наслаждение бих дебатирал, с който и да е от тях, тъй като има доста въпроси, на които да дават отговор. Но би трябвало да знаеш на кой ще ги зададеш. В противоположен случай, не се получава съответен спор, а общополитическо надвикване. От това губят както партиите, по този начин и жителите.

Мога единствено да допускам на какво се дължи тази липса на поредност и увереност от страна на Политическа партия, освен това още от първия спор в тази акция. Така ли считат да не престават – без доверие към личните си претенденти или целят да принизят дебатите по принцип?

Затова спор няма да има в този формат. Съжалявам, че за следващ път „ Продължаваме Промяната “ се държат като „ Продължаваме Подмяната “! Когато ГЕРБ поеме ангажимент го съблюдава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР