От февруари 2022 г. руските въздушно-космически сили (ВКС) са загубили

...
От февруари 2022 г. руските въздушно-космически сили (ВКС) са загубили
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия е загубила около 90 самолета, но ВКС запазват способността си да увеличават броя на бойните полети

От февруари 2022 година съветските въздушно-космически сили (ВКС) са изгубили към 90 самолета по време на сражения. Те употребяват някои типове бойни самолети доста по-интензивно, в сравнение с в спокойно време, написа Британското военно разузнаване.

Всички самолети имат планов живот в летателни часове. Много е евентуално заради високите натоварвания по време на война доста съветски самолети да доближат края на експлоатационния си живот доста по-бързо от плануваното.

Нуждата от спомагателна поддръжка се усложнява от дефицита на аварийни елементи заради възходящото търсене и интернационалните наказания, се споделя в отчета.

Въпреки това съветските Върховен касационен съд резервират способността си да усилват броя на бойните полети над окупираната Украйна.

Tъй като войната продължава доста по-дълго, в сравнение с в началото е възнамерявало съветското министерство на защитата, износването на корпусите евентуално ще утежни качествата на тактическите самолети в дълготраен проект, твърди английското разузнаване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР