От фен-фракцията на Спартак (Варна) Трибуна Соколъ отговориха на собственика

...
От фен-фракцията на Спартак (Варна) Трибуна Соколъ отговориха на собственика
Коментари Харесай

От Трибуна Соколъ отговориха на Павлин Николов

От фен-фракцията на Спартак (Варна) " Трибуна Соколъ " дадоха отговор на притежателя Павлин Николов, който преди два дни насочи публично послание към тях.

Ето какво пишат последователите:

" Обща позиция на последователите на Спартак Варна, представлявани от Сдружение с нестопанска цел Трибуна Соколъ до господин Павлин Николов, главен спонсор на ФК Спартак Варна.

Уважаеми господин Николов,
Ние, правилните почитатели на Спартак, благодарим и изричаме почитание за Вашата поддръжка в издържката на обичания Клуб. Доверяваме Ви се, че сте приел идеята Спартак като персонална, както и хилядите почитатели на тима.
За триумфа на тима е значимо взаимното почитание и самопризнание на приносите и терзанията както на Вас, по този начин и на нас, почитателите.
Ние всички не би трябвало да позволяваме напрежение като това от последните дни, тъй като това вреди на клуба и неговия имидж.
Припомняме, че неведнъж е споменавана форма на другарство сред управлението и последователите, само че за жалост сега няма ефикасен прийом на връзка и това води до разпространяване на клюки и спекулации от единици лица.
От наша страна предлагаме да излъчим представител/и, с които управлението да поддържат връзка от време на време, с цел да могат те по-късно да коментират обстановката на последователите, както и да ви споделят за зародили терзания. Според нас, това ще бъде значима крачка към усилване на взаимното доверие.
Общуването със “шепа хора ” през позиции от формалните канали  показва, че има потребност за ясно идентифициране на един канал за връзка сред управлението и последователите, с цел да се заобикалят сходни обстановки. Ние имаме подготвеност да излъчим съответни лица, които да имат легитимност измежду нашата общественост и да поддържат връзка с последователите.
Вие сте разполагал постоянно със независимост при установяване на кадровата политика на клуба, като ние не сме оказвали напън и не сме пречили на работата на клуба. Припомняме, че при цялостно наше единодушие извършихте промени в състава на Сдружението, предоставяйки Ви успокоение за работа и включване на определени от Вас лица в управителния орган на Сдружението.
Все отново има персони, които преди вашето идване са се потвърдили като нездравословни за тима, а появилите се информации за тяхното вероятно назначение, няма по какъв начин да не ни тормозят. И ние резервираме правото си да изразим позиция, в това число и посредством законни форми на митинг, в случай че се постанова. 
Целим бистрота и отворен разговор по отношение на значимите решения, които се вземат в клуба, без това да остава усещане, че желаем да се намесваме в ръководството. На нас ни се е налагало да влизаме в тази роля, само че не по лично предпочитание, а с цел да спасяваме клуба.
Спартак е идея, излъчена от потомство на потомство и за нас постоянно е било и ще бъде по този начин. Вярваме, че мислим в една посока, а точно благоденствието на нашия клуб. 
Само Спартак Варна и постоянно правилни! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР