От ФБР са подслушвали бившия ръководител на предизборната кампания на

...
От ФБР са подслушвали бившия ръководител на предизборната кампания на
Коментари Харесай

ФБР е подслушвало Манафорт преди и след президентските избори през 2016 г.


От ФБР са подслушвали някогашния началник на предизборната акция на Тръмп – Пол Манафорт преди и след президентските избори, провели се през ноември предходната година.

По информация на Си Ен Ен подслушването на срещите и телефонните диалози на Манафорт се е провеждало в сходство с издаденото от съда утвърждение и Закона за наблюдаване на непознатите разследващи служби (FISA).

Надзорът върху Манафорт е почнал, откакто през 2014 година съдът е наредил следствие на активността на няколко вашингтонски консултантски компании, за които се е считало, че дават услуги на една от някогашните ръководещи украински партии ("Партия на регионите" на някогашния президент и министър-председател Виктор Янукович - бел. авт.).

Медията отбелязва, че част от събраните доказателства включва записи на Манафорт, доказващи, че той е поощрявал руснаци да подкрепят по един или различен метод предизборната акция на Тръмп. Специалният прокурор Робърт Мюлер, който води следствието за присъединяване на Москва в американските избори, към този момент е получил въпросните записи, издават трима самостоятелни източници на малкия екран. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР