От "Ергенът" отпадна още едно от момичетата, които се борят

...
От "Ергенът" отпадна още едно от момичетата, които се борят
Коментари Харесай

Още една участничка от Ергенът е аут

От "Ергенът " отпадна още едно от девойките, които се борят за сърцето на красивия благородник Виктор Стоянов. Той трябваше да вземе тежкото решение да изгони още една от красивите девойки.

А малко преди да се осмели да каже на глас решенеито си, той се усамоти с друга участничка и наподобява прехвърчаха искри сред тях двамата, а диалогът им завърши с гореща и буйна целувка.

35-годишната Полина Иванова от Русе се оказа безинтересна за Виктор и той реши да й резне крилата и да не й дава късмет за победа. Тя си потегли с усмивка от красивата вила в Турция, където се снима форматът.

Малко преди този момент Виктор се усамоти в градината с певицата Ева. Напористото момиче, което обича да бъде център на вниманието, дотам съкрати дистанцията с красиви ерген, че той не устоя и я целуна. Явно и на двамата им хареса чувството, защото го повториха.

Припомняме, че до момента Виктор е дарявал с целувка само Людмила, само че тя беше надалеч по-сдържана спрямо тази, която сподели с Ева. Всички фенове се питат дали тя ще бъде избранницата на финала и дали ще се получат нещата сред Виктор и Ева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР