От екипа на най-обичаното шоу за имитации Като две капки

...
От екипа на най-обичаното шоу за имитации Като две капки
Коментари Харесай

Разграбиха билетите за Капките, цената им на черно в пъти по-висока

От екипа на най-обичаното шоу за фалшификати " Като две капки вода " сигнализираха в края на предишния лайф, че са пуснати подправени билети в интернет пространството за огромния край на " Капките “ в зала " Арена София “ на 13 май. Рачков и Геро означиха почитателите на предаването да не се подлъгват по сходни предложения, тъй като не е гаранция, че билетите са годни и това може да изиграе неприятна смешка на искащите да гледат финала.

Пропуски се оферират на черно за доста по-голяма сума. Най-лошото в тази ситуация е, че билетите, които вървят нелегално, най-вероятно дублират места и са подправени.

Припомняме ви, че и в понеделник Владимир Зомбори изправи на крайници журито, публиката и участниците, а по-късно завоюва и утвърждението на феновете. За четвърти път артистът сграбчи успеха - този път с безапелационната реплика на Краля на попа - Майкъл Джексън. 

Вълнуващото и доста прочувствено осъществяване на Earth Song се подреди измежду най-хубавите превъплъщения в историята на шоуто, напомня " телеграф "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР