От една година се появява по малко информация за бъдещия

...
От една година се появява по малко информация за бъдещия
Коментари Харесай

Microsoft случайно потвърди разработването на смартфона Surface Phone с Andromeda OS

От една година се появява по малко информация за бъдещия смарт телефон Surface Phone. Към сегашен ден се знае, че устройството ще има сгъваем корпус от два AMOLED екрана, които могат да образуват един огромен екран.
Смартфонът ще има топ-хардуер, ще поддържа стилус и ще работи под ръководството на хибридна версия на Windows 10 и ще може да започва всички компютърни стратегии и игри. Специалната версия на тази нова операционна система на Microsoft е с кодово име Andromeda OS.



Днес в формалния магазин Microsoft Store се появи устройство, тайнствено обозначено като 8828080. След малко следствие на медиите се разбра, че това е хибридната операционна система Windows 10 за смарт телефона Surface Phone , с кодово име Andromeda OS .



По този метод Microsoft инцидентно удостовери създаването на смарт телефона Surface Phone с Andromeda OS – нещо, което до момента се пазеше в загадка. Появата на това устройство в формалния магазин на Microsoft може да се пояснява като симптом, че формалният анонс на този забавен смарт телефон е напълно близо.

Според събраната към сегашен ден информация, Surface Phone ще се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845 и ще има 8 GB оперативна памет, 256 GB флаш-диск, двойна камера и USB Type-C порт от второ потомство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР