От доста време водим разговори с Демократична България и обсъждаме

...
От доста време водим разговори с Демократична България и обсъждаме
Коментари Харесай

Радостин Василев: Имаме готовност, доста хора биха били добри кандидат-премиери

От много време водим диалози с " Демократична България " и обсъждаме да поемем риска с предложение на държавно управление на малцинството, ще предложим политическо държавно управление, с лице, а не такова, в което не познаваме половината от участниците в кабинета. Президентът би трябвало да даде време, имаме подготвеност, много хора биха били положителни кандидат-премиери. Практиката демонстрира, че по-голямата политическа мощ предлага министър-председателят, съобщи Радостин Василев, народен представител от ПГ на " Продължаваме Промяната ".

" Ще желаеме гаранции от всички парламентарно показани групи в 4 посоки - обществени пакети, понижаване на административната тежест, правосъдната промяна и Изборният кодекс, който е крайъгълен камък. " Продължаваме Промяната " ще разчита на поддръжка на тези 4 цели ", добави Радостин Василев.

По думите му ветото на президента върху Изборния кодекс би трябвало да бъде подкрепено. Румен Радев е бранител на машината, на това да няма сменен избор, означи Радостин Василев.

Оцени като планувано предупреден неуспех проектокабинетът " Габровски ".

" Не го подкрепихме, тъй като е кабинет на ГЕРБ. ГЕРБ са в неспособност да сформират държавно управление ", добави Радостин Василев. Той разяснява дейностите на оферти за енергиен министър Николай Павлов.

" Николай Павлов е отвън огромна скоба, не го одобряваме като действителна кандидатура за министър, неприемливо е да приказва по този метод. Действително е нанесъл такива вреди на страната, за които приказва Кирил Петков ", съобщи Радостин Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР