От доста време Селена Гомес не беше попадала в таблоидните

...
От доста време Селена Гомес не беше попадала в таблоидните
Коментари Харесай

Селена Гомес вече не е сама

От много време Селена Гомес не беше попадала в таблоидните издания с персоналния си живот. По-скоро името й беше зачеквано към това на Джъстин Бийбър, само че не се говореше толкоз в елементи какво тъкмо прави Гомес. Това мъчеше и почитателите, които желаеха да знаят всичко за изпълнителката.

И не щеш ли получиха това, за което мечтаят. Селена беше видяна с бившето си гадже Самюел Крост, с който имаше къса връзка през 2015 година. Това, несъмнено, бързо породи реакции в обществените мрежи и започнаха да валят клюки за възродени връзки сред двамата.

За страдание на техните фенове обаче, изпълнителката към момента е необвързана. Това разгласи самата Селена в Инстаграм, където написа, че сега чака нещо особено. „ Не се срещам с никого. Сама съм от две години. Оставила съм ориста да взема решение вместо мен “, споделя певицата.

В момента тя е доста заета да промотира новите си песни, които пусна единствено преди седмица. „ Look at her now “ и „ Lose you to Love me “ се трансфораха незабавно в шлагери и събраха милиони лайкове.

Пред Ryan Seacrest тя признава, че е доста удовлетворена от музиката, която прави, защото тя е белег на това, през което е минала. „ Отне ми много време, с цел да се съвзема, само че в този момент се усмихвам! Всичко е отлично! “, споделя тя.

И както при всички нас, и Селена е имала потребност от поддръжката на непосредствен другар. На помощ ѝ идва най-хубавата ѝ другарка Тейлър Суифт, която изпитва всяка една болежка, която тревожи и Гомес.

„ Тейлър е невероятна другарка. Беше ядосана, когато аз бях ядосана, плачеше с мен. Не единствено тя, само че и всичките ми другари бяха до мен от самото начало. Никога не стопираха да ме поддържат “, споделя Гомес.

Източник: tialoto
Снимка: INSTAGRAM
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР