От днес вечерният час в Италия се съкращава с един

...
От днес вечерният час в Италия се съкращава с един
Коментари Харесай

Италия разхлабва противоепидемичните мерки

От през днешния ден вечерният час в Италия се редуцира с един час и се измества от 23 до 5 ч., а от 7 юни се измества от 24 до 5 ч. От 21 юни вечерният час ще бъде напълно отстранен.

От 1 юни се разрешава изразходване на храни и питиета на закрито и след 18:00 ч. От 22 май всички обекти в комерсиалните центрове и галериите отварят порти и през празничните и предпразничните дни. От 24 май отварят фитнес залите; от 1 юли - закритите плувни басейни и спа центрове От 1 юни - навън и от 1 юли - на закрито още веднъж се позволява наличието на аудитория, в границите на към този момент плануваните граници (25 % от оптималния потенциал, с предел от 1000 души навън и 500 на закрито), за всички надпревари или спортни събития (не единствено тези от народен интерес).

От 22 май се отварят ски оборудванията в планините. От 1 юли отварят игралните зали и залите за залагания, бинго залите и казината; от 15 юни - тематичните и увеселителни паркове;от 1 юли - културни центрове, обществени центрове и развлекателни центрове.

От 15 юни се възобновяват, даже на закрито, тържества и приеми след цивилен или религиозни церемонии, при изискване че гостите имат " зелен документ " (отрицателен тест за КОВИД, удостоверение за имунизиране или удостоверение за преболедуване на КОВИД), само че нощни заведения и други сходни заведения, без значение дали навън или закрито, остават затворени.

От 1 юли се възобновява присъственото осъществяване на обществени и частни курсове за образование.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР