От днес в Черна гора е премахнато временното ограничение за

...
От днес в Черна гора е премахнато временното ограничение за
Коментари Харесай

Черна гора премахва по-голяма част от рестрикциите

От през днешния ден в Черна гора е отстранено краткотрайното ограничаване за работата на заведенията, а описът на страните, чиито жители могат да влизат гладко в страната, е уголемен.

По информация на здравното министерство, режимът на прекосяване на границите не е изменен. Решението е взето въз основа на оценката на епидемиологичната конюнктура сега, както и на броя на имунизираните поданици и на инфектираните лица.

От 19 юни до 2 юли ще се отстрани ограничаването за работата на заведенията, само че ще остане в действие възбраната за музикални стратегии с присъединяване на артисти и музиканти, с изключение на в откритата част на обектите от 20 до 23 часа и при строго съблюдаване на предписанията, които лимитират шума, заяви РТЦГ.

Сваля се краткотрайното ограничаване за работата на компаниите и предприемачите, които се занимават с търговия на нехранителни артикули и услуги (търговски центрове, магазини за дрехи и обувки, салони за хубост, фризьорски салони и др.).

Премахват се краткотрайните ограничавания за работата на уредниците на хазартни игри, културните институции и се позволява провеждането на тренировки на спортисти, на спортни надпревари и шампионати в по-малки спортни пространства на закрито при съблюдаване на специфични ограничения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР