От днес се възстановява движението на всички влакове в страната

...
От днес се възстановява движението на всички влакове в страната
Коментари Харесай

От днес е възстановено движението на влаковете

От през днешния ден се възвръща придвижването на всички влакове в страната по постоянното им разписание, като отпадат въведени ограничавания за пътешестване в интервала на празничните дни от 17-и до 20-април. Възстановено ще бъде придвижването на всички 39 влака, които не пътуваха през празничните дни, както и прекъсването на влаковете в гарите и спирките на територията на град София. Възстановява се и опцията за пътешестване от всички по-малки гари и спирки в страната, оповестиха от националния транспортьор.
При предприемане на пътешестване е належащо клиентите на БДЖ да разполагат със всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване, защото подлежат на инспекция преди да бъдат позволени до влака.
БДЖ приканва своите клиенти да бъдат виновни за своето здраве и здравето на другите и да подхващат пътешестване единствено при неотложна нужда!
Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), на билетните каси, гишетата „ Информация” и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР