От днес предаването “История.бг започва излъчването на месечно състезание за

...
От днес предаването “История.бг започва излъчването на месечно състезание за
Коментари Харесай

Предаването Клуб История.BG: Състезание за най-запалените по историята ученици

От през днешния ден предаването “История.бг ” стартира излъчването на месечно съревнование за най-запалените по история възпитаници от горните класове. Какво да чакаме от новото съревнование на тематика история по Българската национална телевизия в Сутрешния блок на Българска национална телевизия описват продуцентът на предаването Ани Яковлева и водещият Драго Драганов.

Ани Яковлева, продуцент: Успоредно с тези в студиото, а там са най-често обитавалите възпитаници, които са били аудитория на История.бг, това са шест години, време беше да си сменят местата и вместо професорите и историците, които описват за история, да пробваме те какво са научили тези шест години, несъмнено, освен в нашето предаване, а и от учебно заведение и като на съревнование фена стои у дома, слуша въпроси и се опитва.
Предизвикателство е и за участници, и за фенове новият формат, изясни водещият Драго Драганов. Състезанието е друго от всички познати формати, които се излъчват и по Българска национална телевизия като играта " Стани богат ", да вземем за пример, тъй като то не дава на участниците авансово отговорите на въпросите и те не могат да " научкат ", разяснява той.
Това не е съревнование за кръстословична просвета, а за съществени задълбочени знания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР