От днес полските власти ще започнат втория етап на премахване

...
От днес полските власти ще започнат втория етап на премахване
Коментари Харесай

Търговските центрове и музеи отварят отново в Полша

От през днешния ден полските управляващи ще стартират втория стадий на унищожаване на рестриктивните мерки, наложени през март заради третата вълна на зараза.
На първия стадий, от 1 май, на жителите на страната беше разрешено да употребяват отворени спортни уреди - футболни стадиони, баскетболни стадиони и тенис кортове, както и закрити зали и басейни, само че единствено за проведени детски и юношески групи. Фризьорски и козметични салони отвориха седмица по-рано.
 Ловци на съкровища в Полша търсят злато от времето на нацизма Ловци на съкровища в Полша търсят злато от времето на нацизма
Ловци на съкровища се надяват да изкопаят 48 каси със прикрито злато на Хитлер на стойност близо половин милиард лири в намиращ се в Полш...
Поляците от през днешния ден ще могат да посещават комерсиалните центрове за първи път от шест седмици. Преди това в страната бяха отворени единствено магазини за хранителни артикули и железарии, както и аптеки.
От 8 май е позволено да отворят хотели и къщите за посетители.
На 15 май заведенията за хранене и кафенетата ще могат да възобновят работата си, само че ще може да обслужва посетителите единствено на открити тераси и веранди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР