От днес по улиците има един по-малко опасен джигит. Поздравявам

...
От днес по улиците има един по-малко опасен джигит. Поздравявам
Коментари Харесай

От днес по улиците има един по-малко опасен джигит

„ От през днешния ден по улиците има един по-малко рисков джигит. Поздравявам Министерство на вътрешните работи за това, че заловиха “Мис Силикон ”. Благодаря им за добре свършената работа. “ Това написа във фейсбук ръководителят на Европейския център за транспортни политики, Диана Русинова.

$Не мисля, че сходно държание е нармално. Не мисля, че младежите би трябвало да харесват и подражават на това момиче. Не желая да допускам и че обществото ни е стигнало до там, че да се въодушевява от сходна долнопробност и дивотия “, написа още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Поздравявам Министерство на вътрешните работи за това, че заловиха “Мис Силикон ”. Благодаря им за добре свършената работа. От през днешния ден по улиците има един по-малко рисков джигит.

По отношение на всички тези, които пазят скандалното държание на тази госпожица, бих ги посъветвала да се замислят кого тъкмо пазят и дали ще продължат да я защитавят, в случай че блъсне тях или техен непосредствен?

Не мисля, че сходно държание е нармално. Не мисля, че младежите би трябвало да харесват и подражават на това момиче. Не желая да допускам и че обществото ни е стигнало до там, че да се въодушевява от сходна долнопробност и дивотия.

Благодаря на всички медии, които отразиха случая и дружно ние от неправителствения бранш, медиите и институциите показахме, че може и да си сътрудничим в името на публичното богатство!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР