От днес отвори врати първият в община Костинброд Консултативен кабинет

...
От днес отвори врати първият в община Костинброд Консултативен кабинет
Коментари Харесай

Община Костинброд отвори нов кабинет срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни

От през днешния ден отвори порти първият в община Костинброд Консултативен кабинет към Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.
От април 2021 година стартира работа Консултативен кабинет към Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните. В него ще се реализира консултативна и възпитателно-корекционна активност с деца на възраст от 8 до 18 години и техните родители, както и действия по предварителна защита на противообществените прояви и закононарушенията измежду малолетните и малолетните.
Консултативният кабинет ще бъде също по този начин и в помощ за всеки жител, който има проблем с дете и/или родител. Екипът от Консултативния кабинет, както и секретарят на  МКБППМН, ще създадат всичко допустимо, с цел да оказват помощ за разрешаването му. Кабинетът също по този начин ще отваря порти и за начинания, свързани с акцията „ Живей чисто “. Кампанията  на община Костинброд взаимно с Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни срещу използването на  опиати, алкохол и тютюнопушене  с зов към  всички за един по-чист  без зависимости живот.
 Общинска администрация, дружно с децата на Костинброд, с еко самодейност Общинска администрация, дружно с децата на Костинброд, с еко самодейност
  Засаждането на дървета е един от най-лесните способи да подобрим света, в който живеем. Дърветата основават въздуха, който д...
Адресът на Консултативния кабинет е ул. „ Георги Сава Раковски “, Общински пазар – гр. Костинброд, офис номер 13.
На днешното посещаване на Консултативния кабинет участваха кмета на община Костинброд – господин Трайко Младенов, Председателят на МКБППМН и зам.-кмет на община Костинброд господин Александър Ненов, дългогодишният секретар на ЦКБППМН – господин Константин Томанов, зам.-председателят на МКБППМН и шеф на Дневен център за работа с деца на улицата госпожа Светослава Иванова, секретарят на МКБППМН - госпожа Тереза Власайкова,  основен юрист на Община Костинброд и член на МКБППМН - госпожа Снежа Трендафилова,  контрольор детска педагогическа стая към районно управление (на МВР) – град Костинброд - госпожа Вера Христова, шефове на обществени центрове в община Костинброд  и посетители на общината.
Специалисти от обучение, опазване на здравето, обществени действия, полицейски чиновници, адвокати, психолози, общественици и други, част от Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) град Костинброд, работят за определяне и предварителна защита на тези действия в малолетните и малолетните.
Децата престъпили общоприетите граници не заслужават наказване, а корекционни ограничения по отношение на възпитанието и държанието. Това е и една от главните задания на МКБППМН според Закона за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР