От днес ограничават движението по автомагистрала Тракия в района на

...
От днес ограничават движението по автомагистрала Тракия в района на
Коментари Харесай

Ограничават движението по АМ “Тракия” край Бургас

От през днешния ден лимитират придвижването по автомагистрала " Тракия " в региона на Бургас. В дните до 2-ри април ще се правят ремонтни действия на фуги на мостово оборудване. От Агенция пътна инфраструктура оповестиха, че се трансформира организацията на придвижване в посока Бургас при 339-ти км на Автомагистрала „ Тракия ". Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 300 метра.

От през днешния ден до 2-ри април се трансформира организацията на придвижване в посока София при 351-ви км на Автомагистрала „ Тракия ". Причината е ремонт на фуги на мостово оборудване. Трафикът за София се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „ Българово " и продължава по автомагистралата. За осъществяване на строителните работи се лимитира придвижването в права от към 900 метра.

Ремонтните действия на фугите на двете мостови уреди са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът е доста по-интензивен.

От Агенция „ Пътна инфраструктура " се извиняват на водачите за породеното стеснение и молят водачите да пътуват с нараснало внимание, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР