От днес е пуснато движението през новопостроеният пътен възел Кресна

...
От днес е пуснато движението през новопостроеният пътен възел Кресна
Коментари Харесай

Пусхнаха движението през пътен възел Кресна на АМ Струма

От през днешния ден е пуснато придвижването през новопостроеният пътен възел Кресна в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " посредством първокачествен път I-1 /E79/ и кръговото кръстовище след град Кресна. Този маршрут се влива в сектора Сандански - Кулата на Автомагистрала " Струма ". Движението в посока София продължава по съществуващата връзка, осведомиха от АПИ.

На 16 май тази година от строителството на пътния възел " Кресна " на Автомагистрала " Струма ". Този възел бе част от лот 3.3 " Кресна - Сандански ". Със завършването на този стадий се обезпечава безвредно и безпрепятствено придвижване на пътни транспортни средства по посока София - Кулата.

Този нов пътен възел обезпечава безконфликтно придвижване и покачва сигурността по този сектор, само че също по този начин ще бъде употребен за всички различни трасета на Автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле. Това е част от тактиката за оптимизация на трафика и е в сходство с условията и рекомендациите на Европейската комисия, допълват от АПИ.
 С 6000 подписа сдружения упорстват за Автомагистрала
С 6000 подписа сдружения упорстват за Автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле

Подписката е входирана в Министерски съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР