От днес е активна новата анкета на OFFNews. През следващите

...
От днес е активна новата анкета на OFFNews. През следващите
Коментари Харесай

Новата анкета на OFFNews: Коя е най-важната задача пред правителството на Кирил Петков? |

От през днешния ден е дейна новата анкета на OFFNews. През идващите две седмици ще чакаме отоворите Ви на въпроса " Кой от изброените проблеми би трябвало да реши най-бързо държавното управление на Кирил Петков? ".

Естествено, измежду вероятните отговори сме се пробвали да изброим съвсем " целия конспект " от значими задания, само че би трябвало да изберете единствено един от отговорите. А това прави задачата в действителност комплицирана.

Дали битката с ковид и имунизацията са по-приоритетни от преодоляването на тока, парното и газта и дали решаването на разногласията със Скопие са по-важни от промяната на основния прокурор Иван Гешев? А може би топ целта би трябвало да е привличането на повече задгранични вложения и обезпечаването на по-високи приходи на българските жители? Или пък да се търси отговорност за ръководството на ГЕРБ?

С интерес чакаме Вашите отговори!
Да се оправи с пандемията от ковид и новата вълна от разновидността Омикрон. Да реализира по-висока степен на имунизация на популацията. Да бъдат овладени цените на тока, парното и природния газ. Да спре инфлацията. Да реши разногласието със Северна Македония. Да бъде заменен бързо съставът на Висш съдебен съвет и да бъде определен нов основен прокурор. Да притегли повече задгранични вложения и да обезпечи по-високи приходи. Да потърси отговорност за ръководството на ГЕРБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР