От днес до 14 септември на територията на страната е в

...
От днес до 14 септември на територията на
страната е в
Коментари Харесай

В ход е операция за гарантиране безопасността на движението по пътищата

От през днешния ден до 14 септември на територията на страната е в ход специализирана полицейска интервенция за гарантиране на безопасността на придвижването по пътищата, каза на брифинг основен контрольор Чавдар Кочев от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП. Във всяка регионална дирекция на МВР акцентът в нея ще е друг.

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив са планирани дейности за недопускане на нарушения от пешеходци и велосипедисти. Екипите ще наблюдават главно за неправилно пресичане на платното за придвижване и за внезапното нахлуване на пътното платно от пешеходците и велосипедисти. Специално внимание ще бъде обърнато и на водачите на МПС, като при тях ще се следи за недопускане отнемането на предимство на пешеходец или велосипедист.

В дирекциите, през чиито територии минават автомагистралите и главните пътища на страната, са планувани дейности по контрол на скоростните режими и недопускане на непозволеното придвижване, спиране и паркиране в лентите за принудително прекъсване на автомагистралите.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР