От днес до 12 декември в Административния съд ще се

...
От днес до 12 декември в Административния съд ще се
Коментари Харесай

Коледен базар ще помага на малката Рали, нека да дарим и ние!

От през днешния ден до 12 декември в Административния съд ще се организира Благотворителен Коледен базар за трета поредна година. Коледният базар е взаимна самодейност на съда и Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии – Варна.

Изработката на коледни произведения – картички, свещници, коледни играчки за декорация - са част от дейностите, свързани с насърчаване капацитета на децата и техните фамилии. Арт лечението спомага за доста повишение уменията им за справяне с всекидневието. Тази година в направата на коледни картички за базара се включиха съдии и чиновници от съда.

Средствата, събрани от базара, ще бъдат дарени на дребната Рали. Рали е на 1 година и 5 месеца и страда от доста рядко и тежко генетично заболяване – синдром на Лий. Симптомите се появяват 6 месеца след нейното раждане. Надеждата за нейните родители е в ново лекуване със стволови кафези в чужбина, което не са в положение да покрият със лични средства.

Дарителска сметка (лева): BG57STSA93000025733552

BIC: STSABGSF

Титуляр: Ралица Николаева Николаева

Банка ДСК

Повече информация можете за намерите на страничката " Приятелите на Рали “ - на адрес: https://www.facebook.com/friendsofrali/about/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР