От днес (7 юни) движението по моста над река Факийска,

...
От днес (7 юни) движението по моста над река Факийска,
Коментари Харесай

Движението по моста при южния изход на Бургас ще се осъществява двупосочно

От през днешния ден (7 юни) придвижването по моста над река Факийска, при южния излаз на гр. Бургас, на път I-9 Бургас - Созопол, ще се реализира в двете посоки в едното платно за ремонт на оборудването от община Бургас.

Отсечката с краткотрайна организация на придвижването е с дължина 1,1 км /от км 251+620 до км 252+740/ и е урбанизираната територия на града, оповестяват от АПИ.

Този сектор от първокласния път I-9 e с по две ленти на придвижване в двете направления. Преминаването на колите ще се стопира поетапно първо в едното платно, като трафикът ще се реализира в двете посоки в срещуположното. Първо ще се работи в платно за Созопол, като трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за Бургас.

При идващия стадий от ремонта ще се работи в платното за Бургас, а трафикът ще се трансферира в двете посоки в обновеното платно за Созопол. Срокът на осъществяване е до 26 юни.

 Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно ограничаването на скоростта и поставената пътна сигнализация. ​

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР