От декември товаро-разтоварната дейност на ГКПП Капитан Андреево“ беше върната

...
От декември товаро-разтоварната дейност на ГКПП Капитан Андреево“ беше върната
Коментари Харесай

Иван Христанов: България на година губи парите за една детска болница от „Капитан Андреево“

„ От декември товаро-разтоварната активност на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ беше върната на частни компании. Така страната, давайки я на частни компании, губи 50 млн. лева на година – това е една детска болница “.

Това съобщи някогашният заместник-министър на земеделието Иван Христанов пред „ Българска национална телевизия “. Той прикани страната да си върне контрола и да прави товаро-разтоварната активност на „ Капитан Андреево “. 

„ Държавната воля беше, а и до ден сегашен е там да има държавно-установени чиновници и да се подсигурява националната и европейската сигурност “.

 

По думите му в интервала, когато е държал контрола на гранично контролно-пропускателния пункт , е трябвало да подсигурява за това да няма плодове и зеленчуци с пестициди и да бъде спрян пътят на опиатите . Христанов подсети, че през „ Капитан Андреево “ минава пътя за опиатите от Азия за Европа и не може да се разреши той да се ръководи от недобросъвестна компания , която е ръководена от мафията .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР