От чувство на разочарование от ситуация, в която сте се

...
От чувство на разочарование от ситуация, в която сте се
Коментари Харесай

Как да излезете от задънената улица

От възприятие на отчаяние от обстановка, в която сте се озовали в работата, до неустановеност по отношение на това какво желаете да вършиме, понякога всеки от нас попада в задънена улица. Не е по никакъв начин елементарно обаче да осъзнаете, че сте в невъзможност, изключително в случай че сте постигнали някакъв огромен триумф в живота, споделя Констанс Диерикс, създател на „ Meta-Leadership: How to See What Others Don’t and Make Great Decisions “.

„ Трудно е да се разпознава, тъй като сме хора. Ако сте умни, сполучливи и опитни, имате история, която можете да посочите в мозъка си и да кажете: „ Е, направих това и направих това “ Идеята, че сте в задънена улица, може да бъде много невъобразима и неприятна за доста хора “, споделя тя.

Да признаеш, че си в невъзможност, е неприятно, тъй като води до възприятие на некомпетентност и, споделя Диерикс. В резултат на това доста хора отсрочват вземането на решение, което ще им помогне да излязат от задънената улица, избирайки вместо това да продължат да живеят в това нещастно положение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР