От четирима заявили първоначален интерес към доставката на 10 чисто

...
От четирима заявили първоначален интерес към доставката на 10 чисто
Коментари Харесай

Само една оферта за десетте чисто нови локомотива за БДЖ

От четирима декларирали първичен интерес към доставката на 10 чисто нови локомотива за " Българските държавни железници " (БДЖ) единствено една е постъпилата оферта до приключването на крайния период за внасяне на техническо и ценово предложение, оповестиха от жп превозвача в понеделник.

То е на ДЗЗД " Сименс Трон ", за чиито притежатели все още няма налични данни в правно-информационните регистри, само че явно измежду тях е немската компания " Сименс ".

Предложението на сдружението е било отворено в понеделник и следва да му се направи оценка на техническата и финансовата част, след което ще се пристъпи към договаряния с претендента..

Поръчката е за доставка и гаранционна поддръжка на 10 броя новопроизведени магистрални електрически локомотиви за потребностите на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД. Прогнозната ѝ стойност е 57 501 402.00 лева без Данък добавена стойност.

Интереса си към поръчката бяха декларирали и Бомбардие транспортейшън ", консорциум " Екселор-Е.Л. " и " Щадлер рейл Валенсия ", само че явно са се отказали от конкуренцията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР