От БСП поискаха Цветан Цветанов да напусне политиката не само

...
От БСП поискаха Цветан Цветанов да напусне политиката не само
Коментари Харесай

От БСП поискаха Цветан Цветанов да напусне политиката

От Българска социалистическа партия желаеха Цветан Цветанов да напусне политиката освен поради абсурда „ Апартамент гейт”, а поради лобистките закони, които прокарва ГЕРБ.
„ Апартамент гейт ”: В един ден Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставки (ОБЗОР) Цачева разгласи, че не е принуждавана да подава оставка, тази на Колева е поискана от премиера Борисов
Това разгласи Елена Йончева на ексклузивен брифинг на „ Позитано” 20.

„ Проблемът с жилищата на властта не е единствено в закупени жилища с цени няколко пъти по-ниски от пазарните. Преди няколко дни Българската стопанска камара излезе с информация, че 42% от признатите закони минават през задния вход. Самите закони минават през задния вход, т.е. те обслужват частни ползи, частни фирми”, посочи Йончева.
Славчо Велков: Цветанов ще би трябвало да подаде оставка, когато се върне от Съединени американски щати Атаката против него е другарски огън, счита досегашният народен представител от Българска социалистическа партия
По думите ѝ министър председателят Бойко Борисов е угрижен повече за това от кое място идва офанзивата за жилищата, а не за корупцията в ГЕРБ.

„ Г-н Борисов би трябвало да разяснява последният отчет на Европейска комисия от февруари тази година, в който се споделя, че две трети от сигналите за корупция на видни български политици не се разследват”, сподели още Йончева.
Адвокат: „ Артекс ” се употребяват с политически подкрепи Доказателството е, че те нямат годно строително позволение, разяснява Никола Вапцаров
По думите ѝ поправката „ Артеск” е импортирана от ГЕРБ и от партията са знаели защо става въпрос, а двама депутати от Българска социалистическа партия са подкрепили, за не са знаели защо се касае.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР