От близо месец Лукойл България пусна важна актуализация на мобилното

...
От близо месец Лукойл България пусна важна актуализация на мобилното
Коментари Харесай

Нов ъпдейт дава възможност за трупане на точки в Лукойл Клуб без пластика


От близо месец Лукойл България пусна значима актуализация на мобилното си приложение LUKOIL Club Bulgaria, която разрешава картата за преданост Лукойл Клуб да доближи до всеки клиент.

Особено потребно е приложението за тези, които още не са съумели да се снабдят с карта за отстъпки. Вече не е належащо да имат пластмасовия притежател – приложението може да генерира виртуална карта на всеки искащ нов консуматор. Системата разрешава към съответен телефонен номер да бъде записана една карта и по този метод всеки член на фамилията, който кара, може да има своя лична.

След евакуиране на приложението и осъществяване на няколко елементарни стъпки, тези, които към този момент имат физическа карта Лукойл Клуб могат да я вкарат в телефона си. Така, при последващо посещаване на бензиностанциите от веригата, е задоволително да натиснат таб „ Карта “ и да насочат екрана на телефона към четеца на касата и мигновено ще бъде регистрирана съответната отстъпка и начислени бонус-точки.

Друго улеснение на приложението е опцията клиентът да знае когато и да е какви разноски за гориво е направил с картата си от началото на годината, какъв брой отстъпки и бонус-точки са му начислени и какъв брой от тях е употребявал. Бонус-точките могат да бъдат употребявани за възнаграждение на покупки на гориво от бензиностанции ЛУКОЙЛ,както и на някои артикули.

Виртуалните карти автоматизирано вземат участие във всички промоции и томболи, провеждани от Лукойл Клуб. В момента всеки член на клуба, който зарежда премиум-горивата ЕКТО, може да завоюва истински аксесоари на Порше или огромната премия - екскурзия за двама до Германия с извънредно посещаване на завода и музея на Порше в Щутгарт.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР