От Български държавни железници“ предупреждават за опит за измама и

...
От Български държавни железници“ предупреждават за опит за измама и
Коментари Харесай

БДЖ предупреждава за опит за измама с името на компанията

От „ Български държавни железници “ предизвестяват за опит за машинация и корист с името на компанията в обществените мрежи.

На няколко места във виртуалното пространство се появява подправена реклама, която предлага на потребителите да отговорят на къси въпроси и да закупят карта за цялата железопътна мрежа в България. Това предложение е машинация, безапелационни са от БДЖ. За злоупотребата с името и логото на сдружението железницата ще се обърне за подпомагане към виновните институции.

БДЖ приканва своите клиенти да не се подлъгват от сходни съмнителни оферти и също по този начин се обръща с молба да рапортуват и алармират при видяни нередности.

На уеб страницата на „ Български държавни железници “ се оферират няколко типа карти, които са персонални, със фотоси и не могат да бъдат преотстъпвани. Те дават право на понижение във втори клас на бързите и пътнически влакове. При пътешестване с бърз трен със наложителна резервация се заплаща разлика в цената на билета за по-високата категория на влака. Дубликат на изгубена, открадната или унищожена железопътна карта не се издава, оповестяват от БДЖ.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР