От Атлантическия съвет на България призоваха премиерът Кирил Петков да

...
От Атлантическия съвет на България призоваха премиерът Кирил Петков да
Коментари Харесай

Атлантици: Службите спят ли? Премиерът да разпореди проверка на русофилите с паравоенни униформи до МОЧА

От " Атлантическия съвет на България " приканиха министър председателят Кирил Петков да разпореди инспекция на русофилите с паравоенни униформи, които към този момент 2 месеца заставам и пазят окупаторския монумент на руската войска.

" Какво вършат русофили с паравоенни униформи и предизвикателно държание, които непрекъснато от близо два месеца стоят на М.О.Ч.А.? Носят и съветски отличителни знаци. Пазели монумента на позора и националното ни оскърбление, да не би някой още веднъж да го изрисува в символ на митинг. Пазят и работят като контра-протест на всеки възможен цивилен митинг. И били подготвени да " профилактират " протестиращи, в случай че се наложи. Полицията явно ги охранява. Да не бе някой да ги изгони оттова? ", се споделя в позицията на атлантиците.

" А службите ни спят ли? България страна ли е, щом разрешава проруски униформени лица да развиват нерегламентиана " охранителна активност " в центъра на София!? Призоваваме министър председателят Петков да разпореди инспекция на тези лица и тяхната активност! ", показват от " Атлантическия съвет " във.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР