От 5 септември с цел увеличаване на пропускателната способност на

...
От 5 септември с цел увеличаване на пропускателната способност на
Коментари Харесай

Нова организация на движение по бул. Александър Малинов

От 5 септември за увеличение на пропускателната дарба на бул. " Александър Малинов " се вкарва смяна в организацията на придвижване по булеварда в региона на кръстовището с бул. " А. Сахаров ", както и усъвършенстване на работата на светофарните уредби.

" Забранява се левият завой от бул. " Ал. Малинов " в източно направление към „ тупиковата “ част на бул. " А. Сахаров ". Алтернатива на неразрешения ляв завой са маршрутите през ул. " Анна Ахматова " или посредством десен завой по бул. " А. Ляпчев ", десен завой към ул. " Сто усмивки " и още веднъж десен към бул. " А. Сахаров ". Аналитичните системи демонстрираха предстоящо понижение на времето за прекосяване по бул. " Ал. Малинов " с сред 20 – 30% според от обсъждания времеви интервал от денонощието " – сподели шефът на Центъра за ръководство на трафика инж. Димитър Петров.

" Колегите от дирекция " Управление на трафика " работят от няколко месеца по новата организация на придвижването по бул. " Александър Малинов ". Тя се вкарва след направен разбор от американската компания Rhythm Engineering, която е една от най- бързо разрастващите се в областта на трафика " – сподели зам.-кметът Дончо Барбалов. Промените се вкарват тестово за период от два месеца и са вследствие на направени разбори на придвижването в границите на партньорски план сред Столична Община и Rhythm Engineering, по който се направиха преброявания и разбор на транспортните потоци и светлинната сигнализация по бул. " Ал. Малинов ". За разбора са употребявани автоматизирани механически средства, създадени и предоставени от Rhythm Engineering. Получените данни са обработени и оценени от профилирани софтуерни системи, в чиито логаритми взе участие и изкуствен интелект.

Новото координационно трасе ще даде опция за по-бързото и безвредно напредване на транспортните средства в границите на бул. " Ал. Малинов ". Очаква се тази смяна да усъвършенства доста и придвижването на транспортните средства на градския превоз.

*Източник: Столична община
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР