От 4 годишна свири на пиано, на 6- започва да

...
От 4 годишна свири на пиано, на 6- започва да
Коментари Харесай

Българка направи фурор в X-Factor Италия - slava.bg

От 4 годишна свири на пиано, на 6- стартира да пее, а 10 години по- късно към този момент композира. Така в резюме може да се опише музикалният опит на Никол Паласчева от София- българското момиче, което провокира възторг на кастингите за X-Factor Италия.
На 30 септември, съдиите в шоуто: менторът на Maneskin и водач на Afterhours, Manuel Agnelli; известният рапър и тийн кумир Hell Raton; очарователната италианска певица EMMA и световноизвестният MIKA, който през 2007г. подлуди всички с шлагера си "Relax, Take It Easy " – се обърнаха възторжено, с цел да одобряват Никол в огромното реалити.
Освен единомислещото утвърждение на звездното жури, българската тийнейджърка си завоюва обожанието и на публиката. Многобройните й италиански почитатели към този момент изписват с красиви букви на плакати името Nika Paris- псевдонимът, с който става известна в страната на ботуша.
Идеята да одобри елементарно за изговаряне име в чужбина е на Дарияна Куманова-музикален продуцент и наставник на Никол. За своята надарена ученичка най-популярната българка в Италия споделя: „ Забелязах я още, когато беше на 9 години и я чух да пее в един конкурс, на който бях жури. Веднага усетих, че е необикновен гений. Изпълни ария на ZAZ на съвършен френски език и несъмнено ме впечатли. Още тогава й споделих: „ когато станеш на 15 години ще се забележим “.
Нито Дарияна, нито Ника не помнят тази среща и не след дълго стартират работа отдалечено, а когато е допустимо Никол пътува до Италия. Последната година двете работят изключително интензивно по метода на „ цялостното потапяне “ в музиката и сега 16 годишната българка има 10 изцяло приключени авторски песни.
Успехът в огромното италианско шоу идва и след друга нейна победа по ноти. След като Ника стартира да развива собствен канал в YouTube с нея се свързват „ ловците на гении “ от американската музикалната платформа Sessionlive. Тя има за цел да промотира супер надарени реализатори, като разпространява музиката им, посредством web и mobile app в над 200 страни и на 15 езика и след прослушване, одобряват българката измежду своите актьори.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР