От 26 до 30 март международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ

...
От 26 до 30 март международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ
Коментари Харесай

Две стъпки за успешен бизнес

От 26 до 30 март интернационалните изложби ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще основават условия за резистентен бизнес сред българските и задграничните компании от дървообработващата и мебелната индустрия. Това ще се случи в Интер Експо Център, София.
Международното присъединяване се ускорява с всяка година и в ревютата през 2019 година ще се показват компании от Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Пакистан, Румъния, Турция и Украйна. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се трансфораха в изложби със значително значение освен за България, само че и за района на Източна Европа, разясниха участници на последното издание.
Компаниите може да се възползват от опциите на Hosted buyers program. С програмата визитата на ревютата е оптимално дейно, тъй като предлага авансово планувани бизнес срещи. Това разкрива пред българските и задграничните компании нови благоприятни условия за основаване на контакти, партньорства, осъществяване на покупко-продажби и разширение на активността им.
Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната индустрия приготвят редица забавни начинания, конгреси, демонстрации, фирмени презентации. По време на ревютата ще се организира и обичайния конкурс Българска мебел на годината.

ТЕХНОМЕБЕЛ показва последните новости при технологиите за мебелната промишленост, машини за дървообработване и съоръжение, дизайнерски решения и материали за произвеждане на мебели. СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ показва настоящи трендове при всички типове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Паралелно се трансформират в единна платформа за експертите от бранша на дървообработващата и мебелната индустрия. Последното издание на ревютата събра под един покрив над 190 компании участници и беше посетено от над 10 500 души.
Дървообработването и мебелното произвеждане са измежду обичайните браншове в българската стопанска система, а през последните години се регистрира и един непрекъснат напредък. През 2017 година в България браншът отбелязва растеж от 7%, а износът на мебели е над 1,3% от общия експорт на страната. В международен мащаб България се подрежда на 68-о място по брутна стойност на създадена продукция и на 38-о място като експортьор на мебели. Български компании създават мебели освен за търговците на мебели от Западна Европа, само че доста от тях се специализират и в така наречен contract business и подреждат хотели и бизнес здания в цяла Европа.
Пълната информация и стратегия на ревютата ще откриете на: technomebel.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР