От 24 до 28 април Интер Експо Център ще отвори

...
От 24 до 28 април Интер Експо Център ще отвори
Коментари Харесай

Започват най-мащабните изложения за мебели и всичко необходимо за тяхното производство

От 24 до 28 април Интер Експо Център ще отвори порти за единствените профилирани изложби в страната, представящи най-актуалните и качествени артикули за обзавеждане, както и материали, аксесоари и машини за мебелно произвеждане. Общият брой на компаниите изложители е над 190, а показаните компании са над 350. Ще бъде препоръчана необятна гама от артикули за дома и бизнеса на повече от 14 500 кв. м изложбена повърхност. В интервала 24-27 април посетителите ще могат да прегледат щандовете от 10:00 до 18:30 ч., а в събота, 28 април – до 16 ч. Изложенията се провеждат от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна индустрия (БКДМП).

Изложенията ще бъдат открити с публична гала на 24 април в 14.00 часа. Участие в нея ще вземат Атанас Добрев, зам.-министър на земеделието, храните и горите, Никола Зикатанов, зам.-председател на АИКБ, Илиан Точев, основен секретар на Изпълнителна организация по горите, Галин Господинов, ръководител на УС на БКДМП и шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Светът на мебелите предлага извънредно многообразие от интелигентни и съвременни решения за дома, офиса и фамилния хотел, отличаващи се с високо качество, функционалност и жанр. В рамките на пет дни ревюто ще показа съвременни и удобни решения за корпусна и тапицирана мебел, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис обзавеждане, култивиран мебели, аксесоари, интериорен текстил, осветителни тела и други.

Паралелно с това Техномебел ще подчертава върху продуктите, нужни за произвеждане на мебели. Заинтересованите в сектора ще имат опцията да се срещнат с най-новите декори на плочи и работни плотове, мебелни детайли, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, екологични лепила, лакове, байцове и натурални масла, както и с машини от висок клас, профилирани в рязане, фрезоване, рендосване, кантиране, продупчване, обработка на повърхности. Особено внимание в изложбените зали е отделено и на компаниите, предлагащи кухненски уреди за вграждане с новаторски системи за ръководство, многофункционални уреди, умивалници и смесители.

Събитията са ориентирани към компании от страната и чужбина, искащи да разширят контактите и бизнеса си, събирайки на едно място производители, снабдители и дистрибутори. Освен към бизнеса, двете изложби са ориентирани и към крайния консуматор.

Освен извънредно богатата гама от артикули, Светът на мебелите и Техномебел оферират разнообразна съпътстваща стратегия. Международна конференция „ Дизайнът среща интериора ", проведена от БКДМП и списание Идеален дом, полемиката Designer Talks, проведена от българска група за дизан ЧЕРГА, демонстрациите на 3D планиране, състезанието за Българска мебел на годината са единствено част от акцентите. Към учениците от професионалните гимназии и студентите от ЛТУ е ориентирана самодейността „ Надпревара за познания “, а за дребните гости е очакван конкурс за детска рисунка „ Моят дом фантазия “. Участието на Лесотехническия университет в ревютата ще протече под мотото: „ Нека израснем заедно” и на щанда на университета посетителите ще могат да получат декоративно растение. За експертите пък ще се организира кръгла маса под надпис Индустрия 4.0, на която ще бъдат разисквани вероятностите и провокациите пред дървообработващата и мебелна индустрия.



На 27 и 28 април посетителите ще могат да ревизират точността си в спортна конкуренция с футболиста Емил Костадинов в особено обособена футболна зона. Спонсор на зоната е компания Andrews, а спечелилите ще завоюват ваучер за покупка на фешън продукти. По традиция ще имa и анкетна игра за посетителите и петима от гласувалите за Българска мебел на годината ще завоюват ваучер на стойност 500 лева за покупка на артикули от компаниите изложители.

Сред настоящите оферти тази година се открояват ергономични мебели, артикули за обработка на дърво и характерни повърхности, първокласни облицовки и фукционални механизми, нововъведения при осветителните тела, системите за ръководство на уреди за вграждане и доста други.

Всичко, належащо за съвременен, удобен и комфортен интериор, както и за неговото произвеждане, чака посетителите в Интер Експо Център от 24 до 28 април на ревютата Светът на мебелите и Техномебел.

Повече информация за Светът на мебелите ще откриете ТУК.

Подробности за Техномебел се намират ТУК.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР