От 22 до 24 септември 2023 г. Стария Пловдив се

...
От 22 до 24 септември 2023 г. Стария Пловдив се
Коментари Харесай

Рекорден брой младоженци в 6-ото издание на „Море от любов в Стария град“

От 22 до 24 септември 2023 година Стария Пловдив се трансформира в център на любовта и щастието на млади фамилни двойки. По традиция през есента „ Море от обич в Стария град “ – партньорски план сред Общински институт „ Старинен Пловдив “ и Общинско дружество „ Радостни обреди “, предлага изнесен брачен обред в знаковата зона до фонтана на ул. „ Съборна “.

Мястото сред двете здания, приютили непрекъснатите експозиции на забележителните създатели Златю Бояджиев и Георги Божилов-Слона, носи заряда на изкуството и не е определено инцидентно. Специални похвали за младоженците от страна на домакините са неповторима сватбена декорация и фотосесия във възрожденска къща.

„ Още от януари месец започнаха записванията, което е несъмнено самопризнание за всеотдайността и професионализма, с които приготвяме „ Море от обич в Стария град “ взаимно с сътрудниците от Общински институт „ Старинен Пловдив “,споделят от Оперативна програма „ Радостни обреди “.

За оповестените дни в тазгодишното издание има декларирани 16 сватбени ритуала: 2 на 22.09., 7 на 23.09. и 7 на 24.09. – самобитен връх и знак за доверие.

„ В концепцията на „ Море от обич в Стария град “ заложихме илюстрация на това по какъв начин културното завещание се трансформира в запаметяващ се натурален фон на най-красивата приказка – сватбената. Да станеш съавтор в сватбения ден на двама влюбени, да посрещнеш впечатляващо гостите им е огромна отговорност, тъй като този ден се помни вечно. Затова за всяко изданиепривличаме сътрудник, който сътворява празничната среда с нюх до най-фин подробност. За втора поредна година се доверяваме на госпожа Ели Стоянова. Разчитаме на нея и екипа ѝ, тъй като подхождат с професионализъм и композират концепцията си в унисон с културното завещание “,споделят от организационния екип на „ Старинен Пловдив “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР