От 2 до 8 октомври е в ход специализирана полицейска операция

...
От 2 до 8 октомври е в ход специализирана
полицейска операция
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие по основните пътни артерии на страната

От 2 до 8 октомври е в ход специализирана полицейска интервенция за сигурност на движението по пътищата, разгласи инспектор Лъчезар Близнаков от отдел "Пътна полиция " - ГДНП. За другите областни дирекции тя е с обособен акцент.

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР – Бургас, Варна, Плевен и Хасково напъните на пътните служители на реда са ориентирани към установяване на нарушавания, осъществени от пешеходци, велосипедисти и водачи на моторни транспортни средства. Приоритетно ще се следи за погрешно придвижване на велосипедисти по предопределените за пешеходци площи, ненадейно нахлуване и неправилно секване на платното за движение от пешеходци, лишаване на предимство на пешеходци или велосипедисти от водачи на ППС и недопускане на прекосяване на забраняващ сигнал на светофарните уредби.

Засилено полицейско наличие ще има в дните петък, събота и неделя по автомагистралите и главните пътища на страната. Там ще бъде засилен контролът по непозволеното придвижване, прекъсване и паркиране в лентите за принудително спиране на автомагистралите. При извършваните инспекции на място, ще се връчват невръчените електронни фишове на водачите и пасажерите в автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР