От 18 февруари едно от емблематичните предавания на Българската национална

...
От 18 февруари едно от емблематичните предавания на Българската национална
Коментари Харесай

Местят Ирен Леви в неделя

От 18 февруари едно от емблематичните излъчвания на Българската национална телевизия – „ Малки истории “ – ще се излъчва в неделя от 15:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Екипът на публицистичното обществено токшоу ще демонстрира още по-въздействащи персонални истории и тематики, в които фенът би припознал себе си и би намерил решение в оплетени житейски обстановки. „ Малки истории “ ще демонстрира и положителните образци в живота ни, които въодушевяват за положителна смяна и намират поддръжка в обществото. Каузата на предаването е освен да споделя истории, само че и да трансформира човешки ориси.        

Територията на „ Малки истории “ са различни етноси, деца в риск, хора в неравностойно състояние, както и съумели хора, водачи на мнение през днешния ден и вдъхновители.            

В делничните дни – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 12:35 ч. по Българска национална телевизия 1 – се излъчват къси документални форми на „ Малки истории “ с дълготрайност от 10 минути.

Социалният слот „ Малки истории “ слага началото си в ефира на Българската национална телевизия на 6 декември 2011 година и бързо печели доверието на феновете, които виждат в него личните си ориси, триумфи и паники, само че най-много своя публичен бранител.

Водеща на „ Малки истории “ е Ирен Леви, публицист, публицист, неотдавна и възпитател, изп. продуцент на предаването е Ивелина Димитрова, дълготраен публицист в Българска национална телевизия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР