От 14 май Топлофикация София започва кампанията за отчитане на

...
От 14 май Топлофикация София започва кампанията за отчитане на
Коментари Харесай

Топлофикация София стартира с отчета на уредите за дялово разпределение

От 14 май " Топлофикация София " стартира акцията за отчитане на уредите за дялово систематизиране и правене на изравнителните сметки за парно и топла вода за интервала май 2019 - април 2020 година. Още на 14 май стартира отчитането за тези клиенти, които са предпочели " Топлофикация София " като топлинен счетоводител.
Във всяка постройка на видно място ще бъдат сложени известия за двете дати за доклад. " Топлофикация София " ще уведоми упълномощените лица и/или домоуправителите за графика на доклад. Информация ще бъде оповестена и в интернет и Facebook страницата на сдружението.
Предвид епидемиологичната конюнктура в страната, екипите са инструктирани да съблюдават условията за сигурност и ще носят персонални защитни средства – маски, ръкавици и калцуни. Всеки представител на " Топлофикация София " ще се легитимира със служебна карта. От сдружението приканват жителите да спазят двете дати за доклад, в случай че нямат опция да отворят домовете си на първата дата, то наложително да го създадат на втората, с цел да бъдат спазени периодите за доклад на уредите.
Според Наредбата за топлоснабдяването на парцелите без достъп или с отхвърлен подобен ще бъде начислена сила по оптимален характерен разход на постройката. Потребителите могат да изискат корекции по изравнителните сметки, а крайният период за спомагателни доклади, възражения и рекламации е до 31 август. След тази дата не могат да се преработват изравнителните сметки.
Още с първите си месечни сметки след одобряването на цените от държавния регулатор, клиентите на " Топлофикация София ", които са на действителен месечен доклад, ще получат фактурите си с посочени суми за възобновяване. Това ще се случи след 15 юни, когато потребителите получават фактурите си за месец май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР