От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния

...
От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния
Коментари Харесай

Любов, гняв и неочаквани последствия в новия вълнуващ български сериал, който стартира съвсем скоро

От 13 септември (вторник) феновете ще станат част от контрастния и трогателен свят на заможната фамилия Боневи, чиито основни наследници – Вяра и Борис, имат за цел да запазят фамилния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. Сериалът ще се излъчва в делничните дни от вторник до петък тъкмо в 20:00 ч. и дава обещание многопластов сюжет, в който са преплетени разнородни сюжетни линии. Три дами крият рискови секрети, а трима мъже не могат да устоят на своята огромна уязвимост. Любовта, гневът и ориста носят със себе си непредвидени последици.

Новият кино план на Нова телевизия е режисиран от Мартин Макариев, който преди броени месеци завоюва любовта на над 115 000 фенове у нас и по света с последния си филм " В сърцето на машината “. Главен сценарист е писателят Георги Тенев. В ярките персонажи на брата и сестрата се превъплъщават Луиза Григорова и Александър Димов. След сполучливия си тандем в последния филм на Макариев, дружно на екрана феновете ще видят още веднъж Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови функции заемат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Никола Додов, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.

" С река на сърцето “ се снима в най-красивите региони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се трансформират в основен и магичен фон на комплицираната мрежа от събития. Сред главните местоположения се подрежда и впечатляващата винарска маза " Bononia Estate ", в която се развива огромна част от действието. 

" Снимаме от 7 май, аз отидох там дружно с Георги февруари месец – да попием мястото, да разберем по какъв начин живеят хората. “ – споделя Мартин Макариев в " Здравей, България “ – " И разбрах, че доста малко знаем за този съответен район. Смеех да настоявам, че съм обиколил България, че съм снимал съвсем на всички места, само че това място ми се стори първо вълшебно и второ извънредно непознато. “ Сценаристът на сериала Георги Тенев прибавя – " Великолепните артисти, с които работим, не просто играят, те живеят в облиците. “

" С река на сърцето “ следва дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени кино продукции и интензивно да взе участие в развиването на филмовата промишленост у нас. Новият сериал на Нова тв визира и редица обществено значими тематики. Сложните любовни връзки и материалните ползи провокират доста секрети, рецесии и промени, а в развоя на събитията слабостта се трансформира в действие. Каква е цената за това, следва да разберем в края на лятото.

В екипа зад кадър стоят още потвърдени експерти – основен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на " С река на сърцето “ е Светлин Нейнски. Премиерата на първия епизод на фамилната сага следва на 13 септември в 20:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР