От 12 ч. днес до 12 ч. на 13 август

...
От 12 ч. днес до 12 ч. на 13 август
Коментари Харесай

От днес до 13 август ще бъде ограничено движението по път III-5005 Шипченски проход – Бузлуджа в района на Бузлуджа

От 12 ч. през днешния ден до 12 ч. на 13 август /неделя/, ще бъде лимитирано придвижването на коли в 2,5 км сектор от път III-5005 Шипченски проход – връх Бузлуджа /от км 9+800 до км 12+210/ за провеждането на музикалния фестивал „ OPEN BUZLUDZHA “.

През трите дни придвижването ще се реализира без ограничавания до кръстовището на път III-5005 Шипченски проход – Бузлуджа /при км 9+800/ с общински път SZR 1060 Бузлуджа – Крън, където ще бъдат обособени зони за паркиране. В правата от кръстовището до връх Бузлуджа /от км 9+800 до км 12+210/ ще се позволяват профилирани коли, транспортни средства, обслужващи ветропарка и хижите в региона, както и пренасящи хора в неравностойно състояние.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Шофирането под влияние на страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР