От 11 часа днес турските гранични власти възстановяват пропускането на

...
От 11 часа днес турските гранични власти възстановяват пропускането на
Коментари Харесай

Турция вече пропуска чужди леки коли, микробуси и автобуси на влизане в страната

От 11 часа през днешния ден турските гранични управляващи възвръщат пропускането на непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове на влизане в Турция. Трафикът на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово е натоварен на излаз от България, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево е естествен, оповестиха от Гранична полиция.

На границата с Република Гърция по информация на гръцките гранични управляващи, от 1 до 15.06.2020 година жителите на страни членки на Европейски Съюз, в това число и български жители, при влизане в Република Гърция подлежат на 7-дневна карантина на посочен от тях адрес. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата трафикът е натоварен на вход и излаз за товарни коли. Преустановено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград.

На границата с Румъния на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин трафикът на товарни коли е натоварен на излаз за товарни коли. Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам. По информация на румънските гранични управляващи, от 25.03.2020 година български жители, които пътуват за Румъния, подлежат на наложителна 14-дневна карантина на посочен от тях адрес. Мерките не се ползват за водачите на товарни транспортни средства с потенциал над 2,4 тона. Транзитните товарни коли могат да преминат българо-румънската граница единствено през взаимните Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе – Гюргево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин - Калафат. Товарните коли, които транспортират артикули от и за Румъния, може да минават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР