От 1-ви юни до 3-ти юли, всеки делничен ден в

...
От 1-ви юни до 3-ти юли, всеки делничен ден в
Коментари Харесай

Престъпления от любов по CBS Reality - slava.bg

От 1-ви юни до 3-ти юли, всеки работен ден в 22:00 и 03:30 ч. по CBS Reality започва първи сезон на премиерния за канала сериал „ Да убиеш поради мъж “.

Повторение на двойните епизоди ще е през уикендите в 23.40 ч. от 6-ти юни до 18-ти юли. Любовта може да е опияняваща, само че този вцепеняващ кръвта престъпен сериал, основан на действителни случаи, демонстрира, че от време на време може да е просто отровна.

“Да убиеш поради мъж ” показва истории за това по какъв начин желанието да се достави наслаждение на мъж, може да накара дамата да извърши неописуеми закононарушения. Сериалът стартира с намирането на два съвсем изцяло разложени натрупа във вътрешния воден път на Ню Орлиънс и показва ужаса, обхванал Кресънт Сити.

В град, в който убийствата не са нещо непознато, убийството на тази фамилна двойка изпъква със свирепостта и тревожно персоналния си темперамент. Търсенето на килъра принуждава детективите да се надпреварват с времето, с цел да разрешат мистерията…, до момента в който следствието им не ги довежда до учтива, млада, красива майка, която се влюбва в прелъстителен нечовечен неотдавна освободен от пандиза нарушител.

Те скоро откриват по какъв начин Британи Мартин е била въвлечена от неустоимия си блян да му се отдаде напълно и е била погълната от дълбоките води на непоколебимостта да извърши всичко за мъжа, който обича.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР