От 1 ноември Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) има нов електронен

...
От 1 ноември Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) има нов електронен
Коментари Харесай

Здравната каса е с нов портал

От 1 ноември Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) има нов електронен портал, който може да намерите на адрес www.nhif.bg, оповестяват от фонда.

Новият здравен портал има напълно построен нов дизайн, който дава опция за елементарен достъп и търсене в страниците на портала на главните и значими за здравноосигурените лица и за договорните сътрудници оповестени документи.

Новият портал дава отговор изцяло на условията на европейското законодателство в региона на отбрана на правото на цялост на персоналния живот в бранша на електронните връзки.

Порталът подсигурява улеснен достъп за потребителите, по-специално за хората с разнообразни увреждания - зрителни, слухови, двигателни, когнитивни, както и за възрастните хора.

Разширена е електронната услуга „ Проверка на персонален доктор “, която се намира в графа „ Услуги за жители “. Услугата дава цялостна информация на здравноосигурените лица по отношение на статута на определения от тях персонален доктор, контрактуван сътрудник на НЗОК, в това число и информация, в случай че договорът му с НЗОК е преустановен.

Мобилната версия на здравния портал е усъвършенствана, по отношение на наклонността, че от ден на ден ползватели употребяват мобилни устройства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР