От 1 до 8 ноември всички технически центрове на Съюза

...
От 1 до 8 ноември всички технически центрове на Съюза
Коментари Харесай

СБА предоставя безплатни консултации за зимна подготовка на автомобилите

От 1 до 8 ноември всички механически центрове на Съюза на българските автомобилисти, в това число и този във Варна, дават безвъзмездни съвещания за подготовка на колите за зимния интервал. Шофьорите могат да ревизират гумите, светлините и спирачната течност на колите си. Плаща се единствено, в случай че се постанова замяна на части.

Във Варна водачите могат да посетят трите механически пункта на Съюза на българските автомобилисти, където квалифицирани монтьори ще извършат безвъзмездни прегледи на колите им до края на акцията.
Диян Драганов, ръководител на Съюза на българските автомобилисти - Варна: Като цяло прегледът ще бъде единствено върху светлините, върху течностите, върху общите елементи, гумите, можем да им дадем препоръки за всичко. Но ние няма да правим този обстоен механически обзор, тъй като те би трябвало да влязат в сервиз и да го създадат.
Преди да излязат на пътя през зимата, водачите би трябвало да приготвят добре своите коли, поучават експертите.
СНХ: Георги Янчев, Съюза на българските автомобилисти - Варна: Автомобилът би трябвало да е екипиран със зимни гуми, което се показва в това, че грайферът би трябвало да е с нужната шарка, подобаваща за зимни условия.Спирачната течност е редно да се сменя също и е належащо водачите да бъдат деликатно в това отношение.
Дончо Папазов към този момент е подготвил автомобила си за зимата.
Дончо Папазов: Имам зимни гуми, минах техническия обзор, ревизираха ми пожарогасителя и аптечката и всичко е наред.
В случай на повреда на пътя, водачите могат да потърсят денонощна пътна помощ от Съюза на българските автомобилисти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР