От 09.05. до 12.05.2023 г. в гр. София се проведе

...
От 09.05. до 12.05.2023 г. в гр. София се проведе
Коментари Харесай

Варненските пожарникари отново грабнаха Републиканскатa титла по волейбол

От 09.05. до 12.05.2023 година в гр. София се организира Републиканско състезание по волейбол за чиновници на Министерство на вътрешните работи. Организатор на националния шампионат е Спортната асоциация на ведомството. Участие взеха пет тима. Това оповестиха от пресцентъра на полицията за Varna24.bg.

Представителният отбор на РДПБЗН – Варна беше образуван от чиновници на районната дирекцията в състав: Христо Христов – капитан,  Калоян Канев, Милен Стоянов, Стоян Господинов, Петър  Милушев, Драгомир Трайков, Свилен Филипов, Димитър Димитров,  Стоян  Йорданов.

След оспорвани мачове, против класни съперници, отборът на РДПБЗН – Варна за ДЕСЕТА поредна година завоюва наградата " Републикански първенец по волейбол за чиновници на Министерство на вътрешните работи ". Категоричната и безапелационна купа, бе сграбчена без изгубен гейм от варненските огнеборци.

Петима състезатели от тима на РДПБЗН – Варна, получиха повиквателни за националния тим по волейбол на Министерство на вътрешните работи, който ще взе участие през месец юни 2023 година на европейското състезание в Италия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР