Освобождават предсрочно един след друг Наглите. Никой от групата, отговорна

...
Освобождават предсрочно един след друг Наглите. Никой от групата, отговорна
Коментари Харесай

„Наглите“ излизат на свобода, не са платили и лев кръвнина

Освобождават предварително един след различен " Наглите ". Никой от групата, виновна за 18 отвличания, не е изплатил обезщетение на пострадалите.

13 години по-късно отвлеченият някогашен футболен необут Ангел Бончев споделя, че не желае нищо от тях. Той остава в Къщата на ужасите най-дълго – 51 дени. След като го пускат, отвличат жена му. Накрая той остава без 2 пръста, а Камелия Бончева умира от напрежението

„ Няма по какъв начин да го забравиш това нещо, то се случва на малко хора и веднъж в живота, което е много неприятно. А най-лошото е, че останах самичък - изгубих брачната половинка си “, споделя тогавашният президент на „ Литекс “.

От 25 арестувани от групата на „ Наглите “, наказаните са четирима. Всички от групата печелят 3 милиона евро, само че полицията не открива нито стотинка. Поне до през днешния ден. А жертвите не получават нищо от по този начин наречената кръвнина.

„ Мен и останалите какво ни топли, че те са излезли?! Те са си излежали дадена присъда по регламента на правната ни система са били примерни в това “, споделя Бончев.

Според него полицията не си е свършила работата по " Наглите " както би трябвало: Ангажирани са 300 индивида служители на реда - цивилни, престъпни, коли, каквото се сетиш. Това го има в техните отчети. И си поставили кутия GPS колкото обувките! И първата работа - те като отворят чантата с парите, те виждат защо става въпрос.

На независимост от похитителите са Ивайло Ефтимов, прочут като Йожи и Даниел Димитров с прякор Данчо Релето. Адвокатката на един последния освободени от групата – Данчо Релето, споделя, че поддържа контакти с него. Той е пуснат от пандиза към Коледа поради положително държание. Не я е уведомил да е получил покана за непринудено осъществяване на отговорностите.

Според Ангел Бончев, с цел да не се повтарят този вид закононарушения, трябват законодателни промени – още от този парламент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР