Освен във Велико Търново, съпредседателят на Демократична България ще води

...
Освен във Велико Търново, съпредседателят на Демократична България ще води
Коментари Харесай

Христо Иванов води листата на Демократична България и в Пловдив

Освен във Велико Търново, съпредседателят на " Демократична България " ще води листата и в Пловдив-град. Ген. Атанас Атанасов по традиция ще води листата в 23 МИР в София, оповестиха от пресцентъра на Демократична България.

В 24 МИР - София лидер ще е съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев. Другият съпредседател на придвижването Борислав Сандов ще е лидер в Монтана. В 25 МИР - София отпред ще застане Елисавета Белобрадова, осведомят от Демократична България. Експертът по изборния развой Антоанета Цонева ще води листата в Пазарджик.
 Христо Иванов се изправя против Пеевски във Велико Търново, предложения го на спор Христо Иванов се изправя против Пеевски във Велико Търново, предложения го на спор
Христо Иванов ще бъде лидер на листата на " Демократична България " във Велико Търново, заяви той в града. При последните два вота тази...

Освен Белобрадова новите имена на водачи спрямо изборите през юли са трима. Разследващият публицист Зарко Маринов застава отпред в Смолян, IT специалистът Божидар Божанов ще оглави листата в София-област, а юрист Полина Велчева, бранител по делото за полицейско принуждение на 22-годишния Евгени Марчев, студент по право в Хага, е отпред на листата в Шумен.

Общинските съветници Иван Димитров и Любен Иванов ще водят листите надлежно в Благоевград и във Видин. Заместник-председателят на Общинския съвет от Демократична България Владислава Лакова ще е лидер на листата във Враца. Икономистът Ивайло Мирчев ще води листата във 2 МИР - Бургас, а композиторът Стоян Михалев е отпред във Варна. Владислава Лакова, 6 МИР - Враца. Земеделският производител Албена Симеонова ще е отпред на листата в Добрич, а журналистът Вилдан Байрямова - в Кърджали.

Бившият кмет на Плевен и депутат в 38-то и 43-то и 46-ото Народно събрание Найден Зеленогорски ще е лидер в Плевен. Велизар Шаламанов, зам.-министър на защитата в интервала 1998-2001 година е отпред на листата за Пловдив-област. Дипломатът и публицист Стефан Тафров, който е и първият външнополитически консултант на президента Желю Желев, е отпред на листата в Русе. Юристът и учител в Софийския университет " Св. Климент Охридски " доцент доктор Атанас Славов е лидер в Стара Загора, а известният артист Веселин Калановски още веднъж ще е лидер на листата в Ямбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР