Освен участниците в популярното шоу за знания “Стани богат”, се

...
Освен участниците в популярното шоу за знания “Стани богат”, се
Коментари Харесай

Цяла България остана с отворена уста! В “Стани богат” не можаха да отговорят на въпрос за деца

Освен участниците в известното шоу за познания “Стани богат”, се оказа, че и публиката може да шокира фена. Цяла България остана с отворена уста, след отговор на присъстващите в студиото. Участник в предаването трябваше да отговори на въпроса “Започвайки от Слънцето, каква е точната поредност в подредбата на първите три планети”, съобщи blitz.

След като видно индивидът, заел горещия стол на шоуто, се затрудни, той се допита до останалите присъстващи в студиото. Отговорът обаче бе фрапантен. 36 души бяха дали своят вот за отговор “Марс – Земя – Венера”, а това бе тъкмо с един човек по-малко от броя хора, дали вота си за верния отговор, а точно “Меркурий – Венера – Земя”. Коментарите незабавно заваляха:

“Не може да бъде, допустимо ли е това?” “А не видя ли цвета на косите на “публиката”? “Според мен това с резултатите на “Помощ от публиката” се генерира от компютър, а не е същинско гласоподаване на публиката! ” “Срам и срам са тези познания за всички българи там. Та тези неща се учат още в началните класове”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР