Освен ролята на пазач тази интелигентна безжична камера поддържа двупосочна

...
Освен ролята на пазач тази интелигентна безжична камера поддържа двупосочна
Коментари Харесай

IP камера Tenda C50+ пази дома и офиса – денем и нощем

Освен ролята на надзирател тази умна безжична камера поддържа двупосочна аудио и видео връзка с членовете на фамилията, когато сме надалеч от вкъщи

Безжичната IP камера Tenda C50+ наподобява на малко и потайно роботче

Какво ще кажете да имате един образован надзирател в жилището или офиса, който следи непрестанно какво се случва в помещението и ви изпраща незабавно уведомление на смарт телефона, в случай че забележи нередности – да вземем за пример опит за щурм и кражба? Нещо повече, да имате отзивчиво устройство, което ви разрешава да разговаряте с околните си, когато сте надалеч от дома…

Безжичната IP камера Tenda C50+, наподобяваща малко роботче, предлага такава функционалност, освен това на цена, налична за всеки домакински консуматор или притежател на дребен бизнес. Устройството е налично на българския пазар за към 140-150 лева от дилърите на китайския производител Tenda, а ние ще ви разкажем за неговите забавни благоприятни условия в две изявления този месец.

Широк обсег за видеонаблюдение

Камерата на Tenda C50+ може се завърта на 355 градуса хоризонтално и 120 градуса отвесно

Първото усещане, когато отворихме кутията на C50+, бе, че си имаме работа с… робот – изпълнен в бяло и черно, със постоянна стойка и преносима „ глава ”, която може да се върти наляво и надясно, нагоре и надолу, с цел да обхване с взор всичко към себе си. Именно „ Pan/Tilt “ опциите вършат C50+ изключително забавна – това е кинематографска техника, при която камерата остава във закрепена позиция, само че може да се върти хоризонтално и отвесно за цялостно видеонаблюдение на помещението.

Tenda C50+ погледната откъм гърба

В случая с C50+, хоризонталният ъгъл на завъртане (pan) е 355 градуса, до момента в който отвесният (tilt) е 120 градуса. Представете си какъв зрителен обсег ще имате, в случай че можете да завъртите главата си наляво-надясно на съвсем 360 градуса и нагоре-надолу на 120 градуса – на процедура ще видите съвсем всичко, което се случва към вас. Е, същото нещо прави безжичната камера на Tenda.

Ефективна през деня и нощем

HD камерата предава качествена картина с резолюция 720p и скорост 25fps

C50+ е оборудвана със HD лещи и последни технологии за видеонабюдение, с цел да съобщи качествена картина 720p 25fps през интернет към смарт телефона ви или да я запише на поставената в TF слота карта памет с потенциал до 64GB (не е включена в комплекта). На сходна карта памет камерата ще запише до 400 часа видео, което можете да наблюдавате на смарт телефона си.

Отстрани е ситуиран слот за карти памет с потенциал до 64GB

Камерата работи дейно както денем, по този начин и през нощта, защото разполага с IR-LED технология за нощно виждане, която има обсег до 10 метра – изцяло задоволителен, с цел да следи огромно помещение в дома или дребния офис. Когато няма задоволително светлина, C50+ се пренастройва автоматизирано от дневен към нощен режим.

Незабавна тревога с мобилно приложение

В композиция с мобилно приложение TendaEye, камерата се явява сигурен пазач, който ще ви осведоми неотложно, в случай че забележи крадци в помещението, и даже ще изпрати момента фотография от обстановката, с помощта на способността си да засича придвижване. По-подробно за приложението TendaEye, което е налично за евакуиране гратис за смарт телефони под Anrdoid и iOS, ще ви разкажем в идната обява.

Дистанционно другарство с околните

Камерата има микрофон и представител за отдалечено другарство през интернет

Освен че предава видео в действително време, C50+ ще ви обезпечи и опция за отдалечено, в двете посоки другарство с околните през мобилния ви телефон. За задачата камерата разполага с вграден микрофон и представители, т.е. тя се явява и устройство за видеоконференция със фамилията.

Лесно инсталиране и прилагане

Tenda C50+ се свързва към електрическата мрежа през адаптер и USB кабел

Сред достолепията на продуктите на Tenda е лесното им инсталиране и прилагане. Камерата C50+ не прави изключение – тя е „ plug-and-play “ устройство. Свързвате я към зареждането и след секунди е подготвена за работа. Може да се инсталира комфортно и устойчиво на стена с включените в комплекта съоръжения.

Tenda C50+ може да се инсталира елементарно и комфортно на стена

Разбира се, належащо е в помещението да имате Wi-Fi рутер за достъп до интернет и да свържете камерата към него, което лишава към половин минута занятие със смарт телефона. Камерата поддържа безжична връзка Wi-Fi 802.11n/g/b на 2,4GHz със скорост на предаване на данните до 150Mbps.

Какво съдържа комплектът на устройството

Така наподобява кутията на Tenda C50+

Безжичната IP камера Tenda C50+ се доставя в комплект с всичко належащо за пълноценно потребление. Освен самата камера в кутията ще откриете USB кабел и захранващ адаптер – който се включва в електрическата мрежа, а през кабела се зарежда камерата – плюс поставка за монтиране на стена с дюбели и винтове и, несъмнено, документи – изложение, управление за инсталиране и гаранционни условия.

Камерата се доставя в комплект с адаптер и кабел за зареждане, поставка с дюбели и винтове за монтиране и документи

Tenda C50+ е плътно устройство – има размери 103х112х131 мм и тежи 176 грама. Тя се зарежда с 5V/1A и може да работи при температури от -10 до +50 градуса по Целзий. Мобилното приложение TendaEye, което е предмет на последваща обява, е налично за евакуиране свободно от онлайн магазините Гугъл Play и App Store надлежно за Android и iOS устройства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР