Освен многото плюсове, тази зодия има и определени минуси. Смята

...
Освен многото плюсове, тази зодия има и определени минуси. Смята
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодия Козирог

Освен многото плюсове, тази зодия има и избрани минуси. Смята се, че Козирозите са доста сложни за ръководство.  справяне.Те са извънредно упорити, спрямо останалите зодии. Това ги прави извънредно разочароващи за общуващите с тях.

Козирозите просто не могат да трансформират решенията си. Упоритата им страна е доста дразнеща. Никога няма да одобряват грешките си, нито схващат мнението на другите. 

Личността на Козирога също е доста съдържана и комплицирана, изключително във връзките си. Те няма да покажат мислите и възприятията си на сътрудниците си.  Козирозите постоянно ще крият част от личността си от вас.

Това може да бъде малко тревожно, когато сте по отношение на тях. Когато двама души са във връзка, всеки желае да опознае другия. Но Козирозите са тези, които ще пазят тайните в сърцата си. Те в никакъв случай няма да покажат страстите на сътрудниците си.

Козирозите също по този начин са малко песимистично настроени към живота и е допустимо доста елементарно да изгубят вяра. Песимистичната природа може да ги накара да наподобява като доста отрицателни хора. Песимистичният им темперамент също може да сътвори доста компликации в връзките.

Известни са и с капризния си темперамент. Променете в настроението им се случват толкоз бързо, че в никакъв случай няма да можете да разберете един Козирог. Те могат елементарно да се раздразнят или ядосат, а от време на време даже да са тъжни. Много е мъчно да се справите с смяната в настроението на Козирозите.

Козирозите имат извънредно високи стандарти за себе си и с помощта на непоклатимата си дисциплинираност те постоянно ги извършват. Въпреки това, откакто реализиран триумф, те постоянно към този момент потеглят към мечтаната си цел, преди даже да са имали късмет да честват или да се радват на успеха си.

Всяка зодия има позитивна и негативна страна. Но при Козирога позитивните черти постоянно се оказват негативни.  За Козирога това, което може да е позитивна упорита страна, може да се трансформира в негативна до дебелоглав. Линията, която разделя плюсовете и минусите на упоритата страна на Козирога, се образува от позитивните качества, доведени до прекаленост.

Това са някои от аргументите, които вършат Козирозите извънредно сложна зодия. Но всеки човек има определение плюсове и минуси, никой не е идеален.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР