Освен красива жена и грижовна майка, Джулиана Гани доказа, че

...
Освен красива жена и грижовна майка, Джулиана Гани доказа, че
Коментари Харесай

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си 

Освен красива жена и грижовна майка, Джулиана Гани потвърди, че е щерка за образец. Изкусителката, която скоро ще подари приятеля си Теодор с мъжка рожба, събра родственици и другари в първокласен столичен ресторант за 69-тия рожден ден на майка си.

Наздравици за годишнината на очарователната дама подвигнаха над 25 посетители, които останаха възхитени от ястията в италиански и френски жанр. Сред тях се открояваха телешките и рибни деликатеси с трюфел, които не оставиха равнодушни даже най-капризните дегустатори. Финалът на вечерта бе подложен с празнична торта, сътворена от елитни майстори-сладкари, които аранжираха шоколадовото прелъщение с цяла дузина живи цветя.

Самата Джулиана блестеше в изтънчен сет от черно бял пепит, а умопомрачителните й крайници бяха обути в настоящите кубинки с пълен грайфер, издържани в дискретния цвят nude. 

За разлика от множеството представителки на шоу бизнеса, Джулиана постоянно е споделяла, че фамилията е най-голямата полезност в живота й, а приказния празник, който подари на майка си потвърждава, че тя е жена с огромно сърце, почтена за любовта на хилядите си фенове.
 









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР